How to Throw the Ultimate Hot Tub Party — What You Need to Know The only thing more fun than

Az egyetlen dolog, amit jobb annál, hogy egy pezsgőfürdőben lazítassz, az, hogyha ezt az élményt másokkal is megosztod! A jó hangulat garantált, és te leszel a társaság bulibárója- mindenki nálad akarja majd tölteni a szombat estéket.

De vigyázz, mert egy jacuzzis buli sokban különbözik a szokványos partiktól, és ha azt akarod, hogy minden simán menjen, gondosan meg kell tervezned a menetrendet.

Ultimate Hot Tub Party

Mindig legyen kéznél extra medencés kellék

Teljesen mindegy, mennyire világosan elmondtad, hogy „medencés buli” lesz nálad, valaki úgyis elfelejt megfelelő felszerelést hozni (néha az „elfelejtés” szándékos is lehet, így úgy gondolják, megússzák azt, hogy vizesek legyenek). Zárd ki ezt a lehetőséget azzal, hogy mindig van nálad extra törölköző, fürdőruha és a biztonság kedvéért elsősegély doboz.

Mindig foglald le a vendégeket

A vendégeid egészen biztosan élvezni fogják a pezsgőfürdős relaxálást, de tartsd észben, nem lehetnek örökké a vízben. Különösen akkor, ha több embert hívtál meg, mint ahányan egyszerre elférnek a jacuzziban, szükség lesz valami programra, ami lefoglalja őket, míg arra várnak, hogy újra becsobbanjanak.

A gyerekzsúrokról ismert játékok az eredeti formájukban nem igazán viccesek, szóval kicsit gondold újra őket, és a felnőttek imádni fogják. Vagy talán próbálj ki párat ezek közül:

– házi pedikűr, manikűr, masszázs vagy arckezelés

– tenyérjóslás, horoszkóp készítés

– vízálló kártyák, memória játékok, kvízjátékok

Étel, ital, zene

Egy party sem lehetséges étel, ital és zene nélkül. De vigyázz arra, hogy a meleg víz és a magas hőmérséklet hatással van a testedre. Tehát, ha azt tervezed, hogy a vacsora menü egész malac lesz nyárson sütve, ne lepődj meg, ha a vendégeid partihangulata csökken az emésztés miatt.

Alcoholic drinks can take the edge off and get everyone in the mood to have fun, but not everyone likes or wants these kinds of beverages (especially if they’re driving). So, make sure to have a good mixture of alcoholic, non-alcoholic, hot, and cold drinks for your guests to choose from and serve them up in plastic cups to avoid breaking glass in the tub.

Az alkoholos italok elengedhetetlen kellékek egy bulin, de ettől függetlenül biztos lesz olyan vendég, aki nem kíván alkoholt fogyasztani, mert például aznap este még autót fog vezetni. Tehát győződj meg arról, hogy mind alkoholos, mind alkoholmentes, hideg, meleg italok a vendégeid rendelkezésére állnak.

Ugyanez a helyzet a zenével- álljon rendelkezésre többféle lejátszási lista és választási lehetőség. Amíg a zene az, ami igazán meghozza a partihangulatot, lehet, hogy az este folyamán valami, a relaxációt elősegítő dallamra is vágynátok.

Legyen igazi bulihangulat

Hihetetlen, hogy egy-két mutatós partikellék mennyire fel tudja dobni az este hangulatát! Szerezz be gyertyákat, fáklyákat, párologtatókat vagy trópusi növényeket, de ne feledkezz meg a rovarok elleni védelemről sem- a szúnyogriasztó nyári estéken mindenképpen praktikus. Kreálj különleges környezetet, tematizáld a bulit, adj egy plusz löketet az estének!

De bármit is csinálsz, a legfontosabb dolog egy sikeres estéhez: érezzétek jól magatokat. Ne aggódj, hogyha mégsem megy minden az előre eltervezettek szerint. Adj bele mindent, legyél spontán, és csak élvezzétek az estét!

 

forrás: https://www.arcticspas.com/how-to-throw-the-ultimate-hot-tub-party-what-you-need-to-know/