TOP 5 REASONS TO HAVE A JACUZZI IN THE SUMMER

A magyarországi telek egyre hosszabbak… Amikor a hó végre elkezd olvadni és lassan eltűnni mindenhonnan, úgy tűnik, mindenki a szabadba vágyik. Az udvarok és a padok közkedvelt találkozó helyekké válnak… kivéve, hogyha van egy jacuzzid! Egy meleg vízzel töltött pezsgőfürdő medence talán feleslegesnek tűnhet a nyár beköszöntével, de mi tudunk öt tuti okot, amiért megéri, ha van egy jacuzzi a hátsó udvarodban az év legmelegebb időszakában is.

1. Ki ne szeretné a nyári hűsítő italokat pezsgőfürdőben ülve kortyolgatni?

Sangria vagy vodka narancs? Mindegy, hogy mi a kedvenc italod, biztos, hogy jobb íze lesz, ha közben egy jacuzziban chillelsz. Ebből a programból a gyerkőcök sem maradhatnak ki- bár inkább egy Virgin Mojitot ajánlunk nekik.

2. A víz alatt vékonyabbnak tűnsz

A hideg hónapok látható nyomot hagytak hastájékon? Az újévi fogadalmad sem volt hosszú életű? Ne aggódj a rád rakódott plusz kilók miatt. Ha egy jacuzziban pihensz, el is feledkezhetsz róluk. Vágj vissza, indítsd be vízsugarakat, és élvezd a hidromasszázs kényeztetését a buborékok tengerében (és senkinek nem fog feltűnni, hogy az ünnepek alatt nem tudtál ellenállni a nagymamád világhírű mákos beiglijének).

3. Nem tudod (biztonságosan) használni az okostelefonodat

A jacuzzi egyik legnagyobb  előnye, hogy nagyszerű menekülési útvonalat kínál a mindennapi gondok és a hétvégi munkavégzés elől. Válaszd ki a kedvenc lejátszási listádat, hagyd a telefonod biztos távolságban a víztől és csobbanj egyet! Brit tudósok már kimutatták, hogy a különféle technikai eszközök kizárásával töltött pihenő időnek élettani hatása van ;). Beszélgess egy jót a családoddal vagy a barátaiddal, amíg miközben mindannyian kikapcsolódtok, vagy élvezzétek ki a lágy nyári esték nyugalmát a csillagos ég alatt.

4. A jacuzzival fűszerezett kerti parti a legújabb trend

Ha megnézed az alábbi videot, egy valami biztosan nem leszel: szomorú. A pezsgőfürdő garantálja a jókedvet. És a klip végén a party épphogy csak elkezdődött! Olvasd el másik cikkünket arról, hogy hogyan rendezz egy ütős jacuzzi partyt. Ha még nincs jacuzzid, de már rájöttél, hogy mennyire menő dolog, hívj minket azonnal, és mi bedobunk a mély vízbe! 😉

5. Az időjárás nem számít

Ha a szabadban akarsz lenni, légy a szabadban! Bármit is találjon ki Földanya, egy jacuzziban biztosan nem fogsz fázni!