15 Tips to Make Party Memorable

A fürdők szerencsére egyaránt lehetnek a  pihentető relaxálás és egy őrült buli színterei is, és a medencés (jacuzzis) partik szintén képesek arra, hogy ezt a két különböző igényt kielégítsék. Itt találsz néhány ötletet, hogy biztosan Te rendezd az év buliját!

 

1.Tematizálj!

Hot Tub Time Machine Source: Roger Ebert

Hot Tub Time Machine Source: Roger Ebert

Mindig feldobja a hangulatot, ha egy előre kitalált téma köré szervezed a partit. A gyerekek biztos élvezni fogják, ha hableányok, kalózok vagy más mesehősök bőrébe bújhatnak, de itt a lehetőség, hogy a felnőttek előhozzák magukból a belső Pamela Andersont vagy David Hasselhoffot.

Ha visszafogottabb szórakozásra vágysz, akkor helyezd a hangsúlyt a pihenésre: a manikűr, pedikűr, vagy egy masszázs remek kiegészítője lehet az általad szervezett jacuzzi-partinak.

2. Mindig ellenőrizd a medence tisztaságát

Hot Tub Test Strips

Hot Tub Test Strips

Használat előtt győződj meg arról, hogy a pezsgőfürdő jó állapotban van. Ellenőrizd a bróm szintet és azt, hogy a víz tiszta és áttetsző. Pár órával a parti előtt töltsd fel a medencét, hogy lásd, a víz megfelelő lesz-e.

3. Állítsd be a megfelelő hőmérsékletet

Mielőtt megérkeznek a vendégek, győződj meg arról, hogy a víz hőmérséklete megfelelő. A felnőttek számára körülbelül 35-40 fok az ideális. Ha a buli gyerekeknek szól, ajánlott kicsit melegebbre venni a hőfokot. Természetesen mindez a levegő hőmérsékletétől is függ, állítsd be az igényeiteknek megfelelően.

4. Ellenőrizd a medence kapacitását

Too Many People. Source: OTOD.com

Too Many People. Source: OTOD.com

A jacuzzi nem úszómedence, szóval nem biztos, hogy jó ötlet az egész szomszédságot meginvitálni pezsgőfürdőzésre. A legtöbb jacuzziban maximum hat személy fér el egyszerre, tehát ha nagyszabású bulit tervezel, gondoskodj azoknak a vendégeknek a szórakoztatásáról is, akik éppen nem férnek bele a medencébe.

 

5. Szerelkezz fel extra kellékekkel

Mindig álljon a rendelkezésre plusz törölköző és fürdőruha, ha lehetséges, sok vendég otthon felejti ezeket, vagy úgy alakul az este, hogy akaratuk ellenére csobbannak bele a vízbe.. 😛 Annak érdekében, hogy senki ne érezze kellemetlenül magát, mindig legyen kéznél néhány extra dolog!

6. Foglald le a vendégeidet akkor is, ha éppen nincsenek a medencében

Gondoskodj arról, hogy a barátaid akkor is jól szórakozzanak, amikor éppen nem a jacuzziban áznak. Ha van úszómedencéd is, kombináld a két berendezést! Ha nem vagy ilyen szerencsés, szerezz be néhány társas- vagy kártyajátékot, vagy sportfelszerelést.

7. Válaszd a megfelelő snacket

Amikor jacuzzis partit rendezel, jusson eszedbe, hogy mindenkin fürdőruha lesz és a vendégeid sok időt fognak igazán meleg vízben tölteni. Épp ezért célszerű kímélő ételekkel, snackekkel felszerelkezni. A gyümölcs, és a hagyományos dolgok mint a chips, taco és az egyéb rágcsálnivalók kitűnőek erre az alkalomra (is). 🙂

 

8. Tartsd távol az ételt a medencétől

Not Recommended. Source: Parpools.com

Not Recommended. Source: Parpools.com

Amikor sok ember fordul meg a pezsgőfürdő körül, akkor kivédhetetlen, hogy étel pottyanjon a fürdővízbe. Brrr…

Senki nem szeretne a vízen lebegő nachos szósz és popcorn társaságában lazítani, szóval a legegyszerűbb, ha az ételt távol tartod a medencétől.

9. Csinálj hangulatot!

A megfelelő világítás és dekoráció hatalmas pluszt ad hozzá a parti hangulatához. Fontold meg a gyertyákat vagy a fáklyákat hogy elvrázsold a kerted atmoszféráját, esetleg szerezz be néhány trópusi növényt, vagy tedd a dekorációt annyira ünnepivé, amennyire csak tudod.

10. Lebegő LED világítás? Miért ne?!

Hot Tub With Nice Lighting. Source: Pinterest

Hot Tub With Nice Lighting. Source: Pinterest

Adding the proper lighting and decoration can make a huge difference during a hot tub party. Consider getting some candles and outdoor string lights to enhance the back yard atmosphere, and add some plants or other decorations to make things as festive as possible.

If you have a pergola or gazebo setup around your hot tub, decorating the area above the tub with lights can really be beneficial to creating a beautiful atmosphere.

11. Consider a Floating LED Light

Cool Floating Pool Lights

Cool Floating Pool Lights

There are some really cool new floating LED lights available now, and many are perfect for hot tubs. The bubbles make them move around, resulting in an even more impressive light object.

12. Pick Out Some Tunes

Exotica. Source: Wikipedia

Exotica. Source: Wikipedia

A good hot tub party mix should be easy to put together. Select some songs and cue them up prior to getting the party rolling. Ideally, you’ll have a speaker system that you can bring outside to keep things bumping. If your hot tub is a 110v plug in style inflatable hot tub, be sure not to plug other electrical items like speakers into the same outlet as the hot tub!

Or, if you’re looking for something a little different, take things in an Exotica direction!

13. Get the Alcohol Flowing… After The Spa

It’s best to keep the alcohol in the bottle until after your guests are done soaking in the tub. Drinking a lot of alcohol and then spending a lot of time in a 104′ tub isn’t a great idea, as overheating can be compounded if you’ve already dehydrated from the alcohol. Best to wait until after your guests have been in the spa to pop the bubbly champagne.

14. Offer Other Drinks

Don’t just serve alcohol at a jacuzzi party. You want to make sure there is a good selection of non alcoholic fruit juices, sparkling water, etc. in order to be sure that everyone stays hydrated. It seems odd, but you can get dehydrated while sitting in a hot tub, because you will be sweating! Keep you guests’ well being in mind.

15. No Cell Phone Use in the Tub!

This should be obvious, but… make sure your guests are not using their cell phones in the tub. They probably won’t get shocked and hurt themselves from the use, but you certainly don’t want to chance anything. Also, you don’t want them to drop the phone in the tub! When you’re in party mode, it’s easy to forget that the phone can be easily damaged by water, so remind guests to keep their phone away when they’re in the spa.

 

forrás: http://www.outsidemodern.com/hot-tub-party-ideas-15-tips-make-hot-tub-party-memorable/